synedria-online

Online Συνεδρία

Δουλεύοντας με έναν ψυχολόγο σου δίνεται η ευκαιρία να εξετάσεις τα δεδομένα και τις καταστάσεις στην ζωή σου από μία πλέον διαφορετική οπτική γωνία, η οποία μπορεί να αποφορτίσει την ένταση, την σύγχυση και το συσσωρευμένο άγχος.

Δουλεύοντας σε ένα καλά οργανωμένο πλαίσιο συνεργασίας, με σταθερότητα και υπομονή θα μπορέσεις να κατανοήσεις σε βάθος το κίνητρο των επιλογών σου και μετέπειτα των εκδηλωμένων συμπεριφορών, ώστε να αποδεχθείς με τρυφερότητα τον ίδιο σου τον εαυτό.

Πλέον προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους όσους το επιθυμούν και ας βρίσκονται μακριά ή αδυνατούν λόγω φορτωμένου προγράμματος  να πραγματοποιήσουν την συνεδρία τους από κοντά.

Μαζί με μία ομάδα τεχνικής υποστήριξης και προώθησης του blog “JOIN YOUR SOUL”, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας, είτε μέσω των άρθρων συγγραφής, είτε μέσω της online συνεδρίας.

Μπορείς να κλείσεις την 1η σου Συνεδρία Δωρεάν

«Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να φτάσει στον προορισμό της αποδοχής, της νοητικής και συναισθηματικής απαρτίωσης, ώστε να απελευθερωθείς από ό,τι σε φοβίζει και σε κρατάει δέσμιο στο δικό σου παρελθόν.»

Πως Δουλεύω

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η σχέση μεταξύ θεραπευτή και πελάτη είναι το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. Είναι σημαντικό να βρείτε τον ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή που ταιριάζει στην δικιά σας ιδιοσυγκρασία. Στόχος μου είναι στην αρχική μας συνεδρία να δημιουργήσω έναν ασφαλή και ανοιχτό «χώρο» ανάμεσα σε εμένα και τον κάθε συμμετέχοντα, για να μπορέσει να εξερευνήσει σε βάθος τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τα κίνητρά του.

Δουλεύω με παιδιά και ενήλικες και καλωσορίζω όλους τους επισκέπτες μου στο Blog ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας ή κάποιας άλλης ιδιαίτερης προσωπικής ιστορίας. Συνήθως εστιάζω σε αναπτυξιακά, συμπεριφορικά προβλήματα παιδιών και στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης των γονέων.

 Η συνεδρία διαρκεί πενήντα λεπτά και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής και το κόστος συμμετοχής αναγράφονται αναλυτικά σε προσωπικό email, αφότου συμπληρώσετε  όλα τα προαπαιτούμενα κενά στην φόρμα συμμετοχής. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το τι είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια προγραμματισμένη συνεδρία, θα προσπαθήσω να σας προσφέρω μια εναλλακτική ώρα την ίδια εβδομάδα για να διατηρήσω την επαφή.

Είμαι διαθέσιμη όλα τα απογεύματα μετά τις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), Δευτέρα με Παρασκευή και πρωινές ώρες το Σάββατο, κατόπιν συνεννόησης.

Το Blog έχει σαν στόχο τη παροχή μίας ολοκληρωμένης και πολυπαραγοντικής ενημέρωσης, η οποία θα διοχετεύει πληροφορίες, συμβουλές και ερεθίσματα σε όποιον ενδιαφέρεται για την θεματολογία που παρουσιάζεται παρακάτω.

  • Η σημασία της Αυτό-Εικόνας και της Αυτό-Εκτίμησης
  • Συμβουλευτική γονέων για θέματα που αφορούν την διαπαιδαγώγηση, την εφαρμογή της οριοθέτησης στα παιδιά και την διαχείριση αναπτυξιακών κρίσεων και δυσλειτουργιών
  • Διαχείριση άγχους και στρές
  • Διαχείριση Πένθους
  • Διαχείριση Ειδικών Φοβιών

Προτάσεις - Συνεντεύξεις

Με αφορμή την δημοσίευση άρθρων πάνω σε θέματα που απασχολούν όλες τις κοινωνικές βαθμίδες και καλύπτουν ποικίλα θέματα ψυχολογικής και κοινωνικής φύσης αποφασίσαμε να ασχοληθούμε, ως δημοσιογράφοι, με συνεντεύξεις! Βάλαμε λοιπόν την φαντασία μας να δουλέψει και «πήραμε» συνεντεύξεις από όσους θα θέλαμε να δώσουν το δικό τους φιλοσοφικό στίγμα γύρω από όλα τα δρώμενα που συμβαίνουν γύρω μας !

Φόρμα Συμμετοχής σε Online Συνεδρία

Συμπληρώσετε  όλα τα προαπαιτούμενα κενά στην φόρμα συμμετοχής.

Η 1η Συνεδρία είναι Δωρεάν!